АЛСИСТЕМС 2007

АЛСИСТЕМС 2007

ул. Даме Груев 42, ет. 7, ап. 25
Пловдив,
България
24.748966
42.1297183
UserLikes
Име: АЛСИСТЕМС 2007
Адрес: Пловдив, ул. Даме Груев 42, ет. 7, ап. 25
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://alsistems-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Метални изделия
Дейност:

Проектиране на парапети от алуминий и неръждаема стомана.

Ключови думи: алсистемс 2007, алуминиеви парапети, алуминиев парапет, парапети, парапет

АЛСИСТЕМС 2007

За нас

 


Фирма Алсистемс ООД предлага проектирането на парапети от алуминий и неръждаема стомана на посоченото от вас място, конфигурира според вашите изисквания, желаният профил. По желание на клиента чрез експертна оценка можем да намерим най - подходящ парапет съобразено с площта и индивидуалността на обекта - безплатно. Предлагаме единствено и само качествена продукция тъй като държим нашите клиенти да бъдат задоволени и заедно да се радваме на дългогодишни взаимоотношения и съвместна работа. Изпълняваме в бързи и гъвкави срокове желаната от вас продукция. Цените ни са много атрактивни и най-добри на пазара, в следващ наш контакт вие ще го разберете сами. 

Фирмата разполага с пет монтажни групи, създадени от професионалисти в този бранш. Ние сме проектирали и изработили алуминиеви парапети на над 40 жилищни кооперации, 12 хотела и над 100 домакинства. Нашите интериорни разработки са подходящи за вашите офиси, заведения, жилища или хотели. 
Алуминиевите системи за парапети са подходящи за всякакъв тип интериорно и екстериорно обзавеждане – стълбища, тераси и всякакъв вид прегради. Материалът е електрооксидиран , в богата цветова гама – натурален и матиран алуминий, цвят инокс в няколко варианта, злато, дървовидни с PVC покритие. Техническите характеристики на елементите са подходящи за всякакъв климат, притежават висока корозионна и цветоустойчивост.




 

Открийте ни в Google+