Източна промишлена зона
Русе,
България
26.0139632
43.8662415
UserLikes
Име: ДЖОРДАНИ ПРОДАКШЪН
Адрес: Русе, Източна промишлена зона
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.jordanyprod.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Метални изделия
Дейност:

Производство на алуминиеви мебелни крака

Ключови думи: сгъваемо столче, детска закачалка, етажерка, стелаж, количка



Сподели във Facebook



За нас

ДЖОРДАНИ ПРОДАКШЪН ЕООД  стартира своята дейност 2007 г. в град Русе.


- Фирмата е специализирана в производството на АЛУМИНИЕВИ МЕБЕЛНИ КРАКА. Наши клиенти са утвърдени производители и търговци на едро на консумативи и аксесоари за мебелното производство, като: Норвегия, Холандия и Белгия.
Ние сме разработили цилиндрични и конусни крачета с различни височини и диаметър, НО можем да произведем всяка височина и диаметър спрямо изискванията на клиентите. Високото качество на нашите продукти ние постигаме с подходящо технологично оборудване. Продуктът е опакован в удобна опаковка – кашон (1 комплект съдържа 4 крака), който дава възможност да бъде транспортиран и съхраняван надеждно.


- Друг предмет на дейност е производсвото на тръбни мебели, които са практични, леки и лесни за съхранение, като: сгъваемо столче, детска закачалка, етажерка, стелаж, количка за багаж и кош за пране.


- Нашият нов продукт за 2011 г. е ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД „БАЛАНСБАЙК”. Този велосипед помага на децата от 2 до 5 години да се научат да балансират, управлявайки велосипед. Това се постига с уникалната конструкция на този продукт. Комбинацията на огъната дървесина за основна конструкция на колелото и алуминий като използван материал за джантите е уникално съчетание на лекота и устойчивост, красив дизайн и благонадеждност, помагайки за развитието на БАЛАНСА на малки деца и деца в предучилищна възраст. Ограниченото движение на вилката на велосипеда дава възможност на малките велосипедисти да се научат как да използват вилката, за да корегират загубата на баланс, а не да се съсредоточават главно върху използването на краката си. Спомага на децата да сдобият с увереността да карат по-бързо и улеснява разбирането да пазят баланс.
Огънатата многослоeста дървесина, като избор на естествен материал е едновременно изключително устойчива при натиск и стилно подчертаваща формата и дизайна на „БАЛАНСБАЙК велосипеда. Алуминиевите джанти са 12 гарантират максимална сигурност и устойчивост при многокрактна употреба. Опцията за избор на цвят на джанти и гуми превръщат детският велосипед в атрактивен и уникален продукт с възможност за подчертана индивидуалност, следвайки желанието на клиента. Продуктът е опакован в удобна опаковка - кашон, който дава възможност да бъде транспортиран и съхраняван надеждно.


- Като млада и динамично развиваща се компания нашият стремеж е да изградим доверие в качеството на предлаганите от нас продукти, както и да затвърдим нашата позицията на коректен и надежден партньор. Удовлетворението на клиентите от продуктите ни означава много за нас, затова създаването на дълготрайни връзки и партньорства са наш личен успех. В този аспект Джорадни Продакшън ЕООД провежда гъвкава ценова политика на преференциални цени за търговци на едро.


Нашите цели и задачи са:
- Дългосрочно партньорство и сътрудничество с нашите клиенти;
- Доставка на висококачествени продукти с гарантиран произход при оптимално съотношение качество/цена;
- Стремеж за предлагане на максимално широка гама от продукти в сектора , съобразена с изискванията на клиента и със съвременните модни тенденции в мебелното производство;
- Компетентни консултации и професионално отношение;
- Лоялност, коректност и уважение към всички партньори.


За запитвания и допълнителна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас!

 


Открийте ни в Google+