АН - МЕТАЛ

АН - МЕТАЛ

кв. Тракия - ЗИЕНО
Шумен,
България
26.9360985000001
43.271252
UserLikes
Име: АН - МЕТАЛ
Адрес: Шумен, кв. Тракия - ЗИЕНО
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://an-metal.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Метални изделия
Дейност:

Изработка и монтаж на метални изделия.

Ключови думи: метални конструкции, метални съоръжения, метални огради, обкови, монтаж

За нас

Фирма АН - МЕТАЛ ЕООД е основана през 1995 година в гр. Шумен с предмет на дейност: 

* проектиране на сгради и съоръжения; 
* производство на уникални метални изделия и конструкции. 

Екипът на Ан-Метал ЕООД е изграден от млади и амбициозни специалисти с богат професионален опит. Изграденият стил на работа се характеризира с новаторство и гъвкавост при реализиране на проектите и е основа за респектиращото качество на крайния продукт. Служителите имат дългогодишен професионален опит, притежават нужната квалификация, умения и ценз.


В процеса на интензивното развитие на строителството в България от 1995 година до наши дни, на строителния пазар се забелязва липса на фирми, занимаващи се с довършителни работи в строителството и по-специално фирми, произвеждащи метални изделия в смисъла на архитектурни интериорни и екстериорни елементи като парапети и козирки на корпоративни, търговски и обществени сгради.


Фирма Ан-Метал ЕООД е на пазара на метални изделия от 1995 година, като от тогава разполага с производствена база, оборудвана за производство на метални конструкции,  елементи и окомплектовка за строително – монтажни работи и складова база. Фирмата инвестира собствени финансови средства за оборудване на производствена база и за обучение на висококвалифициран инженерно – технически персонал. 


Въз основа на направените инвестиции, упорита работа, създадените множество контакти и удачни решения за всеки конкретен случай както и добрия мениджмънт от 1995 година, до сега фирмата е реализирала повече от 420 обекта.


Всичко това ни дава възможност да предложим на своите клиенти идея и да я реализираме! 





 

Открийте ни в Google+