ул. Пчелинска 1
Костенец,
България
23.8631442999999
42.3049137
UserLikes
Име: ДИМКО СТАР / DIMCO STAR LTD
Адрес: Костенец, ул. Пчелинска 1
Телефони: text to image
Факс: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Метални изделия
Дейност:

Металопресово производство

Ключови думи: металопресово производство, метални изделия, обков, метален обков, обков за сандъци

CATALOG.BG > ДИМКО СТАР / DIMCO STAR LTD

За нас

ДИМКО СТАР / DIMCO STAR LTD 


Имам удоволствието да представя на Вашето внимание ДИМКО СТАР ЕООД - фабрика за производство на метало-пресови изделия. Тя съществува повече от 20 години. Наложила се е на националния пазар като лидер в бранша. В настоящия момент притежава приблизително 80% пазарен дял. Има изградени дългосрочни взаимоотношения с международни компании, както и редица възлови търговски фирми из цялата страна. 

Фирмата притежава своя производствена база, простираща се на 7000кв.м площ. Производствения цикъл е напълно затворен. Има изградена развойна база и инструментариум за изработка и поддръжка на матрици. Притежава голям набор от металорежещи, металоогъващи и калибриращи машини, апарати за точково заваряване, възможности за повърхностно и обемно закаляване, съоръжения за галванични и прахови покрития и др. Специализирана е в едро и средносериино производство. Предлага богат асортимент, съдържащ над 400 артикула. 

Постоянно внедрява производство на нови изделия, много от които 
нямат пазарен еквивалент. Също така е специализирана в производството на елементи със специфично предназначение. В това число: 

• цялостен обков за специализирани сандъци; 
• специализирани инструменти за обработка на газобетон и др. 
• помощни изделия за хидроизолация на груб строеж. 

През дългогодишния си опит фабриката постига оптимизацията на много производствени цикли. Създаде редица производствени линии, позволяващи ниски режийни проценти, кратко междуоперационно време и по-нисък брой производствени операции. По-високата и ефективна производителност дават възможност на фирмата ценово да се конкурира със страни производителки и лидери в бранша. 

Една от основните бъдещи цели на ДИМКО СТАР ЕООД е по-голямото оптимизиране на производствените процеси и подобряване качеството на изделията. Също така нарастване на участието в националния 
пазарен дял, както и стъпването на повече чужди пазари. Заемане на нови пазарни ниши и създаване на дълготрайни партньорски връзки с европейски и чужди компании.
 
Открийте ни в Google+